Το Διοικητικό Συμβούλιο

μηνυμα προεδρου

Εκ μέρους του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας σας καλωσορίζω στο δικτυακό μας τόπο. Η ιστοσελίδα μας, φιλοδοξεί να γίνει ένα κομβικό σημείο συνάντησης όλων των μελών μας αλλά και όλων των άλλων φορέων και παραγόντων που εμπλέκονται άμεσα ή και έμμεσα με τα ήθη και έθιμα την Κρήτης αλλά και της παράδοσης γενικότερα.

Η ενεργός συμμετοχή, η ανταλλαγή απόψεων, η διαρκής ενημέρωση και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελών μας είναι μερικοί από τους βασικούς σκοπούς του συλλόγου. Πιο σημαντική όμως είναι η ανάγκη συσπείρωσης και συντονισμού των ενεργειών όλων μας και μέσα από τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, ο σύλλογος να μπορεί να βελτιώνεται διαρκώς.

Με εκτίμηση

Αλυγιζάκης Στέλιος
Πρόεδρος Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας

εχετε καποιο ερωτημα ;

Για οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να στείλετε το ερώτημά σας στο Σύλλογο μας για να σας απαντήσουμε. Απλά κάντε click στο κουμπί επικοινωνία.

 

διοικητικο συμβουλιο 2022 - 2024

Παρακάτω αναρτάτε το Διοικητικό Συμβούλιο όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και από τις ομόφωνες αποφάσεις του νέου Δ.Σ της 3ης Οκτωβρίου 2022, που συνεδρίασε προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Αλιγιζάκης Στέλιος
Αλιγιζάκης Στέλιος
Πρόεδρος
Νταμπακάκης Κωστας
Νταμπακάκης Κωστας
Αντιπρόεδρος
Λεκανίδης Στράτος
Λεκανίδης Στράτος
Ταμίας
Πιπεράκης Μιχάλης
Πιπεράκης Μιχάλης
Γ. Γραμματέας
Ορφανός Κώστας
Ορφανός Κώστας
Μέλος
Αποστόλου Κώστας
Αποστόλου Κώστας
Αναπληρωματικό Μέλος
Λέφας Ιωάννης
Λέφας Ιωάννης
Μέλος
Ρίσσου Κατερίνα
Ρίσσου Κατερίνα
Μέλος
Στεφανάκης Γιώργος
Στεφανάκης Γιώργος
Αναπληρωματικό Μέλος

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλώς ορίσατε στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η βελτίωση της επικοινωνίας και η αρτιότερη ενημέρωση των μελών και φίλων της Κρήτης που βρίσκονται στην περιοχή μας. Η δημιουργία της αποτελεί μια προσπάθεια να ενθαρρύνει όσους πιστεύουν ότι ο πολιτισμός μας είναι ταυτότητα που έχουν χρέος να διαφυλάξουν ευλαβικά και να την παραδώσουν στις επόμενες γενιές.